





MID-OHIO SPORTS CAR COURSE (V2) SEPTEMBER 30 – OCTOBER 3, 2021

THURSDAY, SEPTEMBER 30, 2021

5:00 PM RTI TEAMS LOAD-IN

FRIDA	Y. OCI	OBER	1. 2021
-------	--------	------	---------

9:00 AM - 5:00 PM	TECH OPEN - USF2000 & INDY PRO 2000 (CLOSED FROM 12:00 PM -1:00 PM)
9:00 AM - 9:20 AM	SBRS TEST SESSION 1
10:00 AM - 10:20 AM	SBRS TEST SESSION 2
11:00 AM - 5:00 PM	TECH OPEN - INDY LIGHTS
11:00 AM - 11:20 AM	SBRS TEST SESSION 3
12:00 PM - 12:20 PM	SBRS TEST SESSION 4
12:00 PM - 4:00 PM	CREDENTIALS OPEN – MAIN GATE
1:00 PM - 3:00 PM	TIRE SCANNING - USF2000, INDY PRO 2000, INDY LIGHTS
2:20 PM - 2:45 PM	SBRS PRACTICE 1
3:00 PM - 3:45 PM	INDY LIGHTS PRACTICE 1
4:00 PM - 4:30 PM	INDY PRO 2000 PRACTICE 1

SATURDAY, OCTOBER 2, 2021

CATORDAT, COTOBER 2, 2021	
7:30 AM - 5:00 PM	TECH OPEN - USF2000 & INDY PRO 2000 (CLOSED FROM 12:30 PM -1:30 PM)
8:00 AM - 3:00 PM	TECH OPEN – INDY LIGHTS (CLOSED FROM 11:30 AM -12:30 PM)
8:00 AM - 3:00 PM	CREDENTIALS OPEN – MAIN GATE
8:00 AM - 8:25 AM	SBRS PRACTICE 2
8:40 AM - 9:10 AM	USF2000 PRACTICE 1
9:25 AM - 10:05 AM	INDY LIGHTS QUALIFYING 1
10:20 AM - 10:50 AM	INDY PRO 2000 QUALIFYING 1 (20 MIN GREEN IN 30 MIN WINDOW)
11:05 AM - 11:30 AM	SBRS QUALIFYING 1
11:45 AM - 12:15 PM	USF2000 QUALIFYING 1 (20 MIN GREEN IN 30 MIN WINDOW)
12:15 PM	INDY LIGHTS DRIVERS MEETING – SERIES HOSPITALITY
12:30 PM	INDY PRO 2000 DRIVERS MEETING – SERIES HOSPITALITY
1:00 PM - 1:50 PM	INDY LIGHTS RACE 1 (30 LAPS OR 50 MINS)
2:05 PM - 2:55 PM	INDY PRO 2000 RACE 1 (25 LAPS OR 50 MIN)
3:00 PM	USF2000 DRIVERS MEETING – SERIES HOSPITALITY
3:10 PM - 3:35 PM	SBRS RACE 1
3:50 PM - 4:30 PM	USF2000 RACE 1 (20 LAPS OR 40 MIN)

SUNDAY, OCTOBER 3, 2021

6:30 AM -	3:00 PM	TECH OPEN - USF2000 & INDY PRO 2000 (CLOSED FROM 12:00 PM -1:00 PM)
7:00 AM -	1:30 PM	TECH OPEN - INDY LIGHTS
7:30 AM -	1:00 PM	CREDENTIALS OPEN – MAIN GATE
8:00 AM -	8:30 AM	USF2000 QUALIFYING 2 (20 MIN GREEN IN 30 MIN WINDOW)
8:45 AM -	9:15 AM	INDY LIGHTS QUALIFYING 2
9:30 AM -	10:00 AM	INDY PRO 2000 QUALIFYING 2 (20 MIN GREEN IN 30 MIN WINDOW)
10:15 AM -	10:40 AM	SBRS QUALIFYING 2
11:00 AM -	11:40 AM	USF2000 RACE 2 (20 LAPS OR 40 MIN)
12:00 PM -	12:50 PM	INDY LIGHTS RACE 2 (30 LAPS OR 50 MIN)
1:10 PM -	2:00 PM	INDY PRO 2000 RACE 2 (25 LAPS OR 50 MÍN)
2:15 PM -	2:40 PM	SBRS RACE 2









SERIES LISTING:

COOPER TIRES INDY LIGHTS GRAND PRIX OF MID-OHIO (INDY LIGHTS)
COOPER TIRES INDY PRO 2000 GRAND PRIX OF MID-OHIO (INDY PRO 2000)
COOPER TIRES USF2000 CHAMPIONSHIP GRAND PRIX OF MID-OHIO (USF2000)
SBRS

MEDICAL INFORMATION:

INFIELD CARE CENTER: (MINOR INJURIES) – PIT OUT, ON THE RIGHT PRIOR TO THE BRIDGE CROSSING HOSPTIAL (MINOR INJURIES): OHIO HEALTH MANSIFIELD, 335 GLESSNER AVE., MANSFIELD HOSPITAL (TRAUMA): OHIO STATE UNIVERSITY, 410 WEST 10TH AVE., COLUMBUS BURN CENTER: (IF DIFFERENT FROM ABOVE)

MEETING INFORMATION:

DRIVERS MEETING – SERIES HOSPITALITY INDY LIGHTS – SATURDAY AT 12:15 PM INDY PRO 2000 – SATURDAY AT 12:30 PM USF2000 – SATURDAY AT 3:00 PM CREW CHIEF – SENT OUT VIA EMAIL

